Magento webáruház, webshop telepítés beállítás

Magento webáruház, webshop telepítés beállítás

Szívesen segítünk saját webáruházad telepítésében, a magyar nyelv és Magyarország specifikus beállítások elkészítésében, modulok telepítésben is. Tudunk ajánlani Magento webáruház futtatásához megfelelő szolgáltatót, ahol webáruházad biztonságosan és gyorsan szolgálja ki a vásárlóidat. Segítünk az egyes modulok lefordításában az esetleges frontend oldali átalakításokban. Segítünk kialakítani a megfelelő termékkategóriákat webáruházodban. Megmutatjuk, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen termékeket importálni CSV vagy XLS fájl segítségével a webáruházadba, így nem kell hónapokat töltened a termék töltéssel.

Kérd ajánlatunkat!

Magento webáruház, webshop modul és integráció fejlesztés

Magento webáruház, webshop modul és integráció fejlesztés

Magento. A Magento egy PHP platformon fejlesztett üzletileg hatékony és sikeres webáruház típus. Világviszonylatban az egyik legelterjedtebb és széles körben felhasznált webáruház motor. Moduláris felépítésének köszönhetően könnyen fejleszthető integráció külső ERP, CRM és számlázó hírlevél küldő rendszerekhez. Több éves szakmai tudásunk megfelelő alapot biztosít külső ERP, CRM vagy számlázó és hírlevél üldő rendszerekhez kapcsolódó integráció tervezésében és fejlesztésében. Vannak saját fejlesztésű szállítási és egyéb moduljaink, amelyeket ajánlunk figyelmedbe. Lehet, hogy már lefejlesztettük azt amire neked is szükséged van.

Kérd ajánlatunkat!

Magento téma, sablon fejlesztés

Magento téma, sablon fejlesztés
Mitől nem egyforma minden Magento webáruház?

Azért mert különböző témát, sablont használnak, amellyel egyedi megjelenés érhető el, ugyanazok a funkciók más helyen más színben más ikonnal jelennek meg, így webáruházunk egyedivé tehető.

Előre elkészített sablon vagy egyedi sablon fejlesztése?

A kérdés jó, sok olyan előre elkészített sablon vásárolható a Magento rendszerhez, melynek segítségével átszínezéssel a webáruház egyedivé tehető. Amennyiben nem rendelkezünk céges arculattal és első körben a webáruház elindítása nem pedig egyedisége a cél, célszerű az igényeknek megfelelő sablon kiválasztani. A sablon kiválasztásban szívesen segítünk, abban az esetben azonban ha sok egyedi megoldást funkciót szeretnénk, amely egyik sablonban sem megtalálható, célszerű egyedileg fejlesztett sablont készíteni. Ennek oka, hogy az elkészített sablonok nagy mértékű (szerkezeti) átalakítása már sokkal nagyobb költségekkel valósítható meg mint egy egyedi sablon elkészítése.

Kérd ajánlatunkat!

SEO audit, weboldalak & webáruházak kereső optimalizálása

SEO audit, weboldalak & webáruházak kereső optimalizálása

A keresőoptimalizálás 5-10 évvel ezeleőtt kimerült abban, hogy megadtuk a kulcsszavakat és nagyszámú a weboldalunkra mutató linket tettünk fel más oldalakra, amely a mi weboldalunkra mutat. Ez azonban a 2015-ös 2016-os évre teljesen megváltozott, a Google kereső algoritmusa folyamatosan frissül és a korábbi jól bevált megoldásokat néha keményen bünteti. Mára a kereső optimalizálás egy összetett folyamattá alakult át, egy hosszú távú befeketetés, amely lassan de biztosan térül meg. Előnye a hirdetésekkel szemben, hogy hatása folyamatos nem csak pillanatnyi.

Újdonságok, amelyekkel egy jól műkdő weboldalnak rendelkeznie kell
 • Google Analytics bekötés
 • Google Search Console bekötés
 • Google Céges profil
 • Keresőbarát weboldalstruktrúra
 • Tartalom duplikáció mellőzése
 • Közösségi megosztások, likeok
 • ogp.me, Twitter card, Dublin Core, Schema.org, mirorformats.org megfelelő használata a weboldalon
 • Meta adatok, cím, leírás, kulcsszavak a google (2009) óta nem nézi, ezért a kulcsszvak elhelyezését más HTML elemekben kell megadni
 • Weboldalra mutató linkek száma és minősége
 • Weboldal betöltödési sebessége
 • Weboldal ergonómiai kialakítása
 • Visszafordulások száma
 • Oldal frissessége, oldal tartalmi frissessége
 • Weboldal reszponzivitása
 • HTTPS használata
 • kulcsfontosságú domain

Sajnálatos módon a keresőoptimalizálás, SEO a weboldal vagy webáruház elkészülte után történik meg, pedig egy jól megválasztott domainnel sokkal könnyebb lehet a weboldal felfuttatása. Amennyiben weboldal készítettése előtt áll érdemes kulcsszó kutatást végezni, ezzel meghatározható a legjobb domain az ön vállalkozása számára. Amennyiben már rendelkezik weboldallal, vagy Magento alapú webáruházzal és úgy látja, hogy a weboldalán az organikus forgalom csökken vagy stagnál, akkor válassza SEO audit szolgáltatásunkat. Szolgáltatásunk keretében megnézzük weboldalát, felmérjük az állapotát, javaslatot teszünk az átalakításokra. PHP alapú rendszerek, weboldalak vagy Magento alapú webáruházak esetében az átalakításokat mi magunk is el tudjuk végezni.

Kérd ajánlatunkat!