Miért válaszd a Magento webáruházat?

Funkció gazdag

Sok olyan alap funkció megtalálható benne, amelyek más rendszerek esetében fejlesztéssel megvalósíthatóak. Támogatja a Többnyelvűséget, kezeli a különböző ÁFA-kat. Áruház az áruházban funkcióval egyszerre több webáruházat is kezelhetsz. Benne van termék értékelés, véleményezés, szerpeltethetsz benne konfigurálható terméket pl.: szín és/vagy méret alapján. Árszabályok, Vevőcsoportok kezelése, kupon beváltás lehetősége.

Fizetési, szállítási megoldások

Egy Magento webáruháznál alap Paypal fizetési lehetőség, az utánvétes átvétel, az előreutalásos fizetési megoldás. Értékhatárhoz kötött ingyenes szállítási lehetőség megjelenítése. A magyarországi on-line fizetési rendszerekhez létezik Magento modul, így bankkártyás fizetés is rendelkezsünkre áll, mint pl.: az OTP bankkártyás fizetés.

Könnyen testreszabható

A Magento alapesetben rendelkezik reszponzív alapsablonnal, azonban ennek kidolgozottsága korlátozott. Induló webáruháznál, amennyiben nincs szükség egyedi designra, könnyen lehet megfelelő kidolgozott sablont keresni a webáruházhoz, azonban egyedi sablon is könnyen tervezhető és fejleszthető hozzá. Megfelelő szaktudással könnyen testre szabható akár egyedi elképzeléseink megvalósításához egyedi Magento sablon építhető.

We Love Magento

Szeretjük a Magento webáruházat, melynek segítségével a komplexebb webáruházak is könnyen kialakíthatóak, moduláris felépítésének köszönhetően a Magento webáruház motor könnyen a magyaroszági fizetési, szállítási megoldásokhoz illeszthető. Szeretjük mert mindenféle programozás nélkül egy olyan alapcsomagot kapunk, amely on-line kereskedésre alkalmas.

Magento webáruházról röviden

A Megentot a Varien cég fejlesztette 2008 márciusában jelent meg az első verziója, amelyet ezután megvásárolt az eBay. Ugyan a nagyvállalati világban fejlesztik van ingyenes CE (Community Edition) és fizetős (Enterprise Edition) változata éppen ezért a nagyvállalati támogatottság miatt folyamatosan jelenik meg újabb és újabb változata. 2015-ben az eBay eladta a Magentot a Permira Befektetési Társaságnak, akik a Magento Inc. név alatt fejlesztik tovább a Magento Community Edition és az Magento Enterprise Edition változatot. Mi a Magento Community Edition változatával dolgozunk.

Saját Magento webáruházat szeretnél?

Kérd ajánlatunkat!