Miért válasszuk a Magento webáruházat?

Funkció gazdag

Sok olyan alap funkció megtalálható benne, amelyek más rendszerek esetében fejlesztéssel megvalósíthatóak. Több nyelv, ÁFA kezelés, Hírlevél küldés, Egyszerű termék töltés, termék szűrés, összehasonlítás. Rengeteg ingyenes és fizetős modul tölthető le hozzá, amellyel a fejlesztés költségei nagyban mérsékelhetőek egy egyedi fejlesztésű rendszerhez képest.

Fizetési szállítási megoldások

A Magento alapesetben kezeli a Paypalos fizetési lehetőséget, az utánvétes fizetési/szállítási módot de az ingyenes szállítás lehetősége is megoldott. Továbbá OTP Bank-os kártyás fizetési megoldás is választható hozzá.

Könnyen testreszabható

Rengeteg előre elkészített sablon vásárolható hozzá de az egyedi igényekhez saját sablont is fejleszthetünk. A sablonok 2 éve már reszponzív alapokon készülnek, így a megfelelő sablonnal egy mobil Magento webáruházunk lehet azonnal.

We Love Magento

A Magento térnyerése Magyarországon is egyre nagyobb, ezzel összhangban a magyarországi fizetési és szállítási modulok egyre nagyobb számban jelennek meg. Ehhez fejlesztünk mi is szállítási és fizetési megoldásokat, továbbá komplett webáruházak fejlesztésével is foglalkozunk.Magento webáruházról röviden

A Megentot a Varien cég fejlesztette 2008 márciusában jelent meg az első verziója, amelyet ezután megvásárolt az eBay. Ugyan a nagyvállalati világban fejlesztik van ingyenes CE (Community Edition) és fizetős (Enterprise Edition) változata éppen ezért a nagyvállalati támogatottság miatt folyamatosan jelenik meg újjabb és újjabb változata. Mi a Magento Community Edition változatával dolgozunk, amelynek 2015 július 7-én jelent meg az 1.9.2-es változata.

Magento webáruház telepítés, beállítás, nyelvesítés, tanácsadás, kereső optimalizálás

Magento webáruházat telepíteni szinte bárki tud, beállítani már nem, pedig sok múlik rajta! Amennyiben webáruház indításán gondolkozik, mielőtt belevágna kérjen segítséget tőlünk. A Magento sokrétű, rengeteg modul és sablon ingyen vagy pénzért megvásárolható hozzá. Azt azonban nem árt tudni, hogy vannak esetek amikor nem komptibilis minden és a modulokat össze kell dolgozni. A megvásárolt sablon sem tartalmazza a külön vásárolt modulok részeit, így ez is fejlesztést igényelhet. A rosszul megválasztott termékkategórizálás, termék jellemző felvitel sok esetben lehetetlenné teszi hasznos alapvető Magento funkciók használatát is, mindemelett a termék feltöltést is megnehezíti. Amennyiben belefogott a webáruház beállításába de elakadt keressen minket nyugodtan.

Ajánlatkérés »