Súly alapú sávos szállítási díjakkal dolgozó Magento szállítási modul

Magento 1.x rendszerében található egy "Table Rates" elnevezésű szállítási megoldás, mely segítségével definiálható egy súly alapú szállítási lehetőség a Magento webráuházunkban. Abban az esetben, ha egy új szállítási megoldást szeretnénk bevezetni, pl egy másik futárszolgálatot is, a Magento már nem ad erre alapértelmezett megoldási lehetőséget. Hasonló probléma miatt keresett fel minket a Toolshopron.hu csavar és szerszám értékesítéssel foglalkozó webáruház is, szeretett volna egy másik szállítási megoldást ahol ugyancsak csomagsúlyok alapján lehet meghatározni a szállítási díjat.

Ezért készítettünk egy Newsweb Courier nevezetű szállítási megoldást, ahol súly alapon sávosan megadható, hogy melyik csomagnak mennyi a szállítási díja. A modul előnyeiről röviden:

  • Adminisztrációs felülten megadható a szállítási mód neve, így lehet akár DPD, GLS, Transoflex, RoyalSprint, UPS stb.. futárszolgálat a pénztárban megjelenő név.
  • A webáruházban megadott súly jellemzőhöz igazíthatóak a szállítási díjak, lehet kilogramm, gramm vagy akár dekagramm alapú.
  • Ha túl nagy a csomag, akkor a szállítási mód nem jelenik meg, így nem keletkezik veszteség.
  • A modulban beállítható, melyik termék jellemzővel számoljon a szállítási díj meghatározásánál, alapértelmezett esetben ez a "weight" Magento jellemző lenne
  • Egyszerű és könnyen használható Magento szerű adminisztrációs felület.

A modul megtekinthető működés közben a Magento demo webáruházunkban.

A modul ára: Bruttó 12 000 Ft

Súly alapú Magento szállítási modul
Ajánlatkérés »

Képek a modulról:

Sávos nettó szállítási díjak csomagsúly alapján (webáruház szállítási díjainak számítása netto alapú)

Magento súly alapú sávos díjakkal dolgozó szállítási modul adminisztrációs felület

Csomagsúly alapú futárszolgálat elnevezéssel jelenik meg a pénztárban

Magento súly alapú sávos díjakkal dolgozó szállítási modul pénztár oldal