Magento webáruház modul fejlesztések

Szinte minden egyedi üzleti igény webáruházba való átültetése Magento modul fejlesztését jelenti. Ez az üzleti igénytől vagy igényektől lehet egy vagy több Magento modul is. Modul fejlesztése a széles felhasználói és nemzetközi piac miatt ritka esetben kerül sor. Első körben megvizsgáljuk az üzleti igényt és körül nézünk milyen Magento modulok találhatóak már a problémára. Amennyiben el akarjuk kerülni az egyedi modulok fejlesztését esetenként kompromisszumképes megoldást kell választani.

Bizonyos esetekban azonban elkerülhetetlen az egyedi Magento modul fejlesztés, melyek lehetnek ezek?

ERP szinkronizáció

Amennyiben a webes értékesítésen kívül üzlethelyiségben is folyik értékesítés, a már meglévő készlet kezelő és/vagy számlázó programmal össze kell kötni a webáruházat. A fejlesztésre az aktuális készlet nyilvántartás és a rendelések gyorsabb feldolgozása miatt kerülhet sor.

Egyedi fizetési megoldás

A Magento alapesetben kezeli a Paypalos fizetési lehetőséget, de Magyarországon annyira még most használatos. Az on-line fizetési megoldások közül a banki fizetési megoldások nagyon kedveltek előfordulhat, hogy új fizetési módot kell bevezetni.

Egyedi szállítási modul

Magyarországon sok egyedi szállítási megoldás érhető el, de ezt webáruházunkban is ki kell tudni választani, pl.: Pick Pack pont, GLS Csomagpont

Magento SEO

A Magento egy komplex rendszer, a keresők számára rengeteg beállítást meg tudunk adni Adminisztrációs felületen, de olykor a forgalom növelése miatt a nem megfelelő sablon használata miatt szükség lehet egyedi keresőoptimalizálási megoldásokra.

Saját fejlesztésű Magento modulok


Magento kategória SEO modul

A modul lényege, hogy kategória oldalon állva a Magento szűrőinek bekapcsolásakor egyedi URL címek keletkeznek. Ezen URL címekkel alapvetően nincsen gond, azonban a bekapcsolt szűrők miatt egyes termékek több terméklista URL címen is elérhetőek, amelyek elősegítik az oldalon belüli tartalom ismétlést. A modul használatával a szűrőket tartalmazó oldalakat tiltjuk a Google Indexéből, ezzel elkerülve az oldalon belüli tartalom ismétlést.

Magento GLS Csomagpont átvételi szállítási modul

Készítettünk egy Google Maps alapú térképes GLS csomagpont modult, amely a termékek súlya alapján határozza meg a szállítási költséget. Így a különbőző súlyokkal rendelkező termékek még kedvezőbb szállítási díjakkal szállíthatóak ki a vásárlók számára. A szállítási díjak sávjai adminisztrációs felületen adhatóak meg, így mindenki a kinálatához megfelelő sávokat tudja létrehozni magának. A modulban beállítható, hogy a termék mely jellemzője alapján számolja a szállítási díjat, alapértelmezett esetben ez a "weight" jellemző lehet. Azonban előfordulhat, hogy a termék szállítási díját a csomagolás vagy egyéb tényezők miatt más súllyal kell számolni, ebben az esetben a egy másik jellemző is megadható. A modul egységára: Bruttó 25 000 Ft. A modulról részletes információkat itt olvashatsz.

Magento súly alapú szállítási modul sávos szállítási költséggel

A Magento rendszerben alapesetben be van építve egy "Table Rates" nevezetű szállítási modul, amely súly vagy távolság alapján lehetőséget biztosít egy szállítási mód meghatározására. Előfordulhat azonban, hogy egy webáruház több futár céggel is együtt dolgozna akik ugyancsak súly alapú szállítási költségekkel dolgoznának. Ebben az esetben egy megfelelő alternatíva lehet az általunk fejlesztett Magento súly alapú sávos szállítási költségekkel dolgozó modul. Ez egy szállító cégtől független, súly alapú, sávos szállítási díjakkal számoló Magento szállítási modul, ahol az egyes sávok a kilogramm vagy gramm alapján egyénileg állítható be. A modul egységára: Bruttó 12 000 Ft. Részletek »

Kérd ajánlatunkat!

Neked ajánljuk, magento modulok és csomagok


Magento 1.x - Magento Locale Hungary - Magyar nyelvi csomag

A Magento 1.7.x - 1.9.x-es nyelvi csomagjával is rendelkezünk amely alkalmas arra, hogy a webáruházunkan 97%-os fordítottságot érjünk el. Az 1.9.x Magento magyar nyelvi fájlokat folyamatosan frissítjük a beérkező hibajezlések alapján. Célunk, hogy a webáruház publikus oldalán a lehető legnagyobb fordítottságot érjük el a könnyű használhatóság érdekében. 1.9.x-es Magento magyar nyelvi csomagunk tartalmazza a Core Magento frontend oldali fordításait és az alapértelmezett RWD sablon fordításait, a fordítottság megtekintéséhez látogass el demo webáruházunkba. A csomag ára bruttó: 12 000 Ft. Magento magyar nyelvi csomaggal kapcsolatos kérdéseid itt teheted fel.

Kérd ajánlatunkat!

Magento OTP fizetési modul

Az OTP Bank Nyrt. lehetőséget biztosít 2 illetve 3 szereplős on-line fizetési felületén bankkártyás fizetés lebonyolítására. A Youama fejlesztő cég jóvoltából készült egy 3 szerepelős Magento OTP fizetési modul, amelyet bátran ajánlunk minden magyarországi Magento webáruház tulajdonosnak. A modul megvétele nem jelenti a bankkártyás fizetési szolgáltatás azonnali elindulását. A modul csak alkalmas arra, hogy az OTP fizetési felületet össze kösse a webáruházzal. A tranzakciók lebonyolításához szükséges éles kulcsokat a webáruház tulajdonsok az OTP-vel kötött szerződés után kapják meg. Keresd fel a Youama oldalát a Magento OTP Bank-os fizetési modullal kapcsolatban.