Magento térképes GLS csomagpont modul súly alapú szállítási költséggel

A GLS bevezette Csomagpont szolgáltatását, melynek lényege, hogy a csomagokat kijelölt pontokon tudják átvenni a címzettek. A szolgáltatásuk elterjesztése érdekében készítettek egy térképes kereső megoldást, amivel könnyen a webáruházakba integrálható ez a szállítási forma.

Az elkészített Magento GLS csomagpont modul magában foglalja a GLS által elkészített térképes kereső szolgáltatást, amely Google Maps alapokon fut. A GLS úgy készítette el ezt az interface-t, hogy a szolgáltatás Google Maps API key nélkül használható. Az elkészített GLS Csomagpont Magento modul jelenleg csomagsúly alapján sávos árakkal dolgozik és az átvételi pont térképes kereső segítségével választható ki, az átvételi pont ikonjára kattintva.

Magento GLS csomagpont modul térképes keresővel

A modul jelenlegi formájában termék súlyok alapján számolja ki az aktuális szállítási költséget és ezt jeleníti meg a szállítási díjként. Attól függően, hogy a termékek súlya a webáruházban kilogrammban vagy grammban van megadva, kell beállítani a szállítási díjak sávjait. Az egyes sávokat 4 tizedes pontosággal lehet beállítani, a jól megszokott Magento admin felületen pedig táblázatos formában jelennek meg ezek a szállítási sávok. Amennyiben olyan összúly jelenik meg szállításkor, amely egyetlen sávba sem esik bele a szállítási lehetőség nem jelenik meg. A Magento GLS csomagpont szállítási modul Googla Maps térképes Api megoldásának demo változata itt megtekinthető.

A modul ára: Bruttó 25 000 Ft, amely tartalmaz 1 óra support (beépítési) időt is..

Magento GLS csomagpont modul
Ajánlatkérés »

Lássuk, hogyan néz ki a Magento GLS térképes csomagpont modul működés közben

Amikor a vásárló a pénztárba érkezik azon belül is a szállítási módokhoz, a térképes kereső a szállítási mód mellett egy „Település választása” című gombra kattintva jelenik meg:
Magento GLS csomagpont szállítási modul térképes csomagpont kiválasztás
A térképes kereső felugró ablakban jelenik meg. A térképen az egyes csomagpontok ikonjára kattintva kapunk bővebb információt a csomagpontról. Amennyiben a csomagpont számunkra megfelel azt a "Csomagpont kiválasztása" c. gombra kattintva tudjuk megadni. A gombra kattintva az ablak bezáródik.
Magento GLS csomagpont szállítási modul térképes kereső csomagpont kiválasztása funkció
A csomagpont kiválasztása és a rendelés leadása után, a vásárlás adatainál a Szállítási címhez kerül be a csomagpont kódja és cím adatai. Az alábbi képen ezeket jelölik a piros pontok:
Magento GLS csomagpont szállítási modul csomagpont adatok admin felületen